GDPR - Persondataforordningen

Vores persondatapolitik er følgende:

Persondatapolitik

Ved at benytte OVERSPIL accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til dennes datapolitik.

OVERSPIL respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

OVERSPIL benytter ikke cookies og dermed kan vores hjemmesider benyttes uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

I forbindelse med ordreafgivelse og køb, har OVERSPIL brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere tjenester til dig.

OVERSPIL indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. email adresse, telefonnummer, navn, adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.

OVERSPIL indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og anvender ingen data til at analysere hvordan du bruger OVERSPIL..

Hvis du har givet samtykke kan denne trækkes tilbage skriftligt på ethvert tidspunkt.

OVERSPIL opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

OVERSPIL videregiver kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre, advokat og tilsvarende i henhold til gældende lov, hvis du udøver misligholdelse af aftaler, unddrager dig betaling, ved misbrug eller svindel over for OVERSPIL.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver OVERSPIL ikke data om din brug af tjenesterne på OVERSPIL. Det betyder at Personoplysninger afgivet til OVERSPIL videregives ikke kundeoplysninger til andre – herunder ikke til udvalgte eller betroede tredjemænd, forretningspartnere eller andre.

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Og kun på vores egne servere uden adgang fra trediemand.

Personoplysninger gemmes så længe, at det er nødvendigt for at administrere aftalen og kundeforholdet eller i øvrigt for at overholde gældende lovgivning, herunder bogføringsloven og persondataforordningen. Dette indebærer, at nogle personoplysninger gemmes i fem år til udløbet af det år, hvor kundeforholdet er ophørt.

Du kan altid ændre i dine oplysninger - herunder kan du angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på aktindsigt@OVERSPIL.dk

 

 

 

 

 

 
KONTAKT: Overspil | Norgesvej 10B | 2800 Lyngby | TLF: +45 2511 2700 | MAIL: info@overspil.dk
 
 
Bestillingsliste.pdf