Betamax

 

BETALING

Vi har ikke nogen "mindste ordre" eller "minimum betaling": Alle opgaver er velkomne og vil blive løst med samme kvalitet og omhyggelighed - uanset størrelse.

Alle oplyste priser og fakturaer er i danske kroner, men mindre andet specifikt oplyses.

Når ordren er afsluttet fremsendes en faktura - typisk via email.

Betalingsfrist vil typisk være under en uge (med mindre andet er aftalt forud) således, at vi kan få afsluttet opgaven og få den sendt, oploaded eller afleveret alt efter ønske og aftale.

Forsendelse, udlevering og opload af filer mv. sker når betalingen er modtaget.

Ved afhentning af ordrer skal betaling altid forgå senest dagen inden ved overførsel til vores bankkonto. I særlige tilfælde kan der ske kontantbetaling på adressen.

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:

Pt. tilbyder vi at modtage betaling via app' til mobilen "Mobilepay"

Betalingen bygger på at man man betaler direkte til modtagers telefonnummer via sin mobil.

Danske Bank har nu pålagt gebyr for modtager af betaling på Mobilepay, kr 0,75 (uden moms) og vælges denne betalingsform må vi desværre tillægge dette og dermed skal der betales 0,75 (uden moms) mere end fakturaen lyder på når der ønsket betalt med Mobilepay.

Betaling skal ske til vores mobilepay nummerr 70772 (eller til  25112700 hvis det driller).

 

 

Vi tager også imod betalinger via Paypal. Dette betyder at der skal betales via nettet med dankort/kreditkort via www.paypal.com  (klik blot på ikonet "Køb nu" til venstre hvis betaling med kort ønskes gennemført).

NB: Hvis du ønsker denne mulighed bedes du oplyse dette sammen med  bestillingen:

Den som modtager penge, opkræves en række gebyrer af Paypal for at modtage penge via dette system. (Gebyret er: 25 kr pr. 500 kr.), og vælges denne betalingsform må vi desværre tillægge dette gebyr til fakturaen:

Vores priser kan ikke bærer at dække disse gebyrer, men klik på "køb nu" hvis denne betalingsform ønskes når fakturaen er modtaget pr. email og læg gebyret til når der betales:

                      Faktura pris       1 - 500 kr.      Paypal gebyr 25 kr. der lægges til betalingen

                      Faktura pris   501 - 1000 kr.    Paypal gebyr 50 kr. der lægges til betalingen

                      Faktura pris 1001 - 1500 kr.    Paypal gebyr 75 kr. der lægges til betalingen

                      osv.

 

Til vores offentlige kunder sender vi naturligvis gerne EAN faktura hvis EAN nummer oplyses.

Bank overførsler / netbank betaling kan ske direkte til:

Nykredit bank

Reg.nr. 8117      Konto:  1749719

IBAN-kontonummer DK7981170001749719
BIC-kode NYKBDKKK

 

Ønskes forlænget betalingsfrist vil vi gerne være forstående for dette, men dette skal oplyses og aftales inden ordren færdiggøres og faktureres - og vi vil som standard tilskrive et beløb for at skulle give kredit.

Ved ordre på over 5.000 kr. beder vi ofte om 20% af ordresummen ved opstart.

Vores forretningsbetingelser og vilkår følger en standard, og er beskrevet her:  

Vores persondata politik i forbindelse med GDPR er beskrevet her:  

 

MANGLENDE BETALING

Alle givne tilbud og rabatter er givet og betinget af rettidig betaling. Dette betyder, at disse bortfalder hvis vi mod aftale og

forventning skal til at rykke og inddrive eventuelt udestående. Så vi rabatter og tilbudspriser glæder kun ved rettidig betaling.

Afgivne ordre betyder at vi bruger tid, materialer, udstyr mv. til opgaven. Disse omkostninger skal dækkes af den tilhørende faktura. Vi afsender og udleverer derfor først materiale og overspilninger når fuld betaling for opgaven er sket.

Skulle betalingen blive forsinket og intet andet er aftalt, må vi desværre sætte en helt standard rykker procedurer, med gebyrer mv., igang. Omkostningerne ved dette er bl.a. beskrevet i vores forretningsbetingelser og vilkår (se link ovenfor) Der tilskrives 9% rente pa. pr. påbegyndt måned ved forsinket betaling.

Alle givne tilbud og rabatter er givet og betinget af rettidig betaling. Dette betyder, at disse bortfalder hvis vi mod aftale og forventning skal til at rykke og inddrive eventuelt udestående.

Vi opbevarer materiale modtaget til en ordre i 30 dage efter forfalden betaling, hvorefter det sendes til fjern opbevaring for kundens omkostning.

Alle tilskrevne omkostninger herunder til renter, gebyrer, mv., skal afregnes inden fuld betaling er sket.

Skulle en betaling derfor blive forsinket anbefaler vi at du kontakter os med det samme, så vi ved dette og evt. kan aftale det videre forløb: Vi kan næsten altid finde en løsning hvis vi er i dialog.

UDLÅNS UDSTYR OG MATERIALE

På særlige opgaver og aftaler, kan udlån af udstyr evt. indgå til overdragelse mv. Vi opkræver altid et depositum for dette som skal være betalt senest ved udlånets begyndelse. Alt materiale og udstyr skal være returneret indenfor 14 dage (2 uger) med mindre andet fremgår at aftalen. Overholdes aftalen og tilbageleveringen ikke, må vi desværre opkræve udlejningspris samt fremsende faktura til dækning af køb af erstatning af nyt udstyr.

SELSKABS OPLYSNINGER

Overspil er en del af M&M Media       CVR: 29145733   (VAT no.)

 

KONTAKT: Overspil | Norgesvej 10B | 2800 Lyngby | TLF: +45 2511 2700 | MAIL: info@overspil.dk